Annons magasin 2018 topbanner 180422

Om Kungsbacka Hockey Academy

Kungsbacka Hockey Academy drivs av Hanhals IF i samarbete med Sandberg Goaltending.

Föreningen har bildat Kungsbacka Hockey Academy för att erbjuda spelare från vår egen förening och från andra föreningar en möjlighet att träna och utbilda sig tillsammans i Kungsbacka ishall när vi bjuder in till Camp.

Våra camper inom ramen för Kungsbacka Hockey Academy håller hög kvalitet. Vi är noga med att huvudtränare och assisterande tränare på camperna är välutbildade och har meriter som säkerställer ett bra utbildningsresultat. Maten till camperna levereras av restauranger i Kungsbacka som samarbetat med föreningen i många år. Vi vet vad spelarna gillar för mat och vad som behövs för att hålla energin på topp hela campen.

Vår strävan är att individanpassa utbildningarna, så att varje elev kan få ut så mycket som möjligt av våra utbildningar.

Efter varje camp sker en utvärdering där deltagarna får ge sina synpunkter på vad som var bra och vad som kan förbättras.

Ansvarig

Ytterst ansvarig för Kungsbacka Hockey Academy och dess camper är Björn Erlandsson. Björn jobbar som sportchef i Hanhals IF och har lång erfarenhet som både spelare och ledare.

Björn säkerställer att samtliga camper har rätt ledare, träningspass, aktiviteter och mat. Kunskap som byggs upp under åren som spelare, ledare och sportchef för föreningen.

Anmälan

Anmälan till Kungsbacka Hockey Academy camps görs på anmälningssidan för respektive camp här på hemsidan.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub