Hanhals vs hc dalen

Höstlovscamp 2017


FÖR U12 - U16 SPELARE


Tanken med den här campen är att utgå från barnen. Att ha tre roliga dagar (onsdag - fredag vecka 44) med ishockey som tema. Hela campen handlar om individuell poängsamling i olika tävlingar.

Vi tävlar i lekformer på teambuilding, skills på och utanför isen, enkla is och fystester samt olika spelformer på is. Vi kommer även prata om hur man uppträder inom lagidrottens ramar och kommer uppmuntra även det i samband med campavslutning.

Kraftansträngningar kräver återhämtning och därför har vi anpassat vårt schema så att man ska orka träna med sina lag på eftermiddagarna då det är ordinarie träning. Vi startar med aktiviteter kl. 08.00. Det går bra att boka frukost hos oss (en liten extrakostnad). Viktigt att fylla i det på din anmälan.

Betalning: När campen är betald är du anmäld och har din plats säkrad, när du har betalat erhåller du 3 st årskort till A-lagets hemmamatcher. Dessa kort är samma värde som campen vilket gör att du kan sälja dem och finansiera campen på det sättet.

Målvakterna har ett reducerat pris då det inte har exakt samma upplägg på tävlingar, målvakter betalar 1000:- och får 2 st säsongskort.

Vi kommer avsluta med en liten prisceremoni med några individuella priser.

Vi fram emot en rolig höstcamp med mycket glädje och energi!


Anmälningsformulär Höstlovscamp 2017


Det kommer en faktura när du anmält dig, När du betalat den är din din plats säkrad och du erhåller dina säsongskort som hämtas på Kansliet.

OBS! Det är begränsat antal platser på campen så "först till kvarn" råder.


Hockeyhälsningar från Kungsbacka Hockey Academy!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub