Allmän fakta om vår campverksamhet

FAKTA OM VÅR CAMPVERKSAMHET

Arrangör

Hanhals IF driver sedan många år Kungsbacka Hockey Academy för att erbjuda spelare från alla föreningar en möjlighet att träna och utbilda sig tillsammans i Kungsbacka Ishall. Vi är noga med att alla tränare är välutbildade och har meriter som säkerställer att våra camper blir intensiva och spännande och ger ett bra utbildningsresultat. Vår strävan är att individanpassa träningarna så att varje elev får ut maximalt av sina dagar hos oss! Vi lägger även stor vikt vid att erbjuda våra spelare god och näringsriktig mat.

Ansvarig

Ytterst ansvarig för Kungsbacka Hockey Academy och dess camper är vår A-lagstränare Niclas Högberg.

Anmälan

Anmälan till våra camper görs på anmälningssidan som ligger under "Camper" här på hemsidan

Anmälningsavgift

Är 1000 kr och betalas inom 30 dagar efter anmälan.

Vi behåller 500 kr i administrativ avgift om avbokning sker efter inbetald avgift. Vid återbud efter den 31 maj behåller skolan hela avgiften. Undantag gäller vid skada eller sjukdomsfall. Då återbetalas hela avgiften minus 500 kr, mot uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga. Intyget skall ha inkommit till oss en vecka innan start av aktuell kursvecka. För elev som påbörjat hockeyskolan, men inte fullföljer veckan, sker ingen återbetalning.

Auktoriserad

Kungsbacka Hockey Academy är en av Svenska Ishockeyförbundet auktoriserad sommarhockeyskola. Detta betyder att Kungsbacka Hockey Academy uppfyller de krav som Svenska Ishockeyförbundet ställer vad gäller kvalitet och utbildning.

Försäkring

Alla deltagare som har B-licens, dvs är medlem i en förening som ingår i Svenska Ishockeyförbundet, är försäkrade i Svedea. Övriga elever försäkras i Svedea av Kungsbacka Hockey Academy.

Innehåll

Förutom isträning och matchspel, innehåller våra camper ishockeyrelaterad fys. Vi brukar erbjuda teknikträning, skotträning, kostlära, domarteori, materialkunskap och etikfrågor under våra camper på sommaren och hösten.

Inskrivning och Avslutning

Inskrivning hålls vanligtvis vid Kungsbacka Ishalls huvudentré

Ledare

Ledare presenteras på anmälningssidan.

Vecka 31 har varje grupp minst två juniorledare som följer sin grupp på de olika aktiviteterna.

Vecka 32 har varje grupp en vuxen och två juniorledare per grupp.

Måltider

Alla måltider serveras i ishallens cafeteria. All mat kommer att vara näringsriktig och rikligt tilltagen för att passa hockeyspelare. Frukt serveras mellan måltiderna.

Schema

Preliminärt schema publiceras här på hemsidan. Detaljer kan komma att ändras ända fram till lägerstart. Det som inte ändras är start- och sluttider för dagen samt tider för ispass.

Ändring i grupperna

Hockeyskolans ledning har rätt att flytta spelare mellan grupperna. Detta görs i samråd mellan tränarna och gruppansvariga.

Övrigt

I ishallens café finns det kepsar, vattenflaskor, skridskoskydd, tejp, m.m. till försäljning under campveckorna.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub