Banner myclub ny hemsida

För dig som vill söka bidrag från fonden

Hockey är en fantastisk sport. Den erbjuder så mycket positivt i form av gemenskap, roliga utmaningar och ett socialt sammanhang. Hockey är en sport som vi vill skall vara för alla.

Klockmärket Söner by Sweden har i samarbete med Hanhals IF, instiftat en fond med syfte att ge ungdomar möjligheten att spela hockey i vår förening oavsett ekonomiska förutsättningar.

Hockey för Allas mål är att skapa möjligheter för fler att spela hockey, även då ekonomin sätter stopp.

Vem kan söka bidrag från fonden?

Alla som är i behov av ekonomiskt stöd för att kunna:

  • Delta på ett camp eller cup
  • Stöd till att betala träningsavgifter eller andra avgifter relaterat till hockey

Hur ansöker man?

Maila er ansökan till hockeyforalla@hanhalsif.se. Skriv "Ansökan Hockey för Alla" i rubriken. Berätta lite kort kring vilka behov som finns samt kontaktuppgifter så att vi kan konktakta er för kompletterande frågor. Detta sker med största diskretion.

Urvalsprocessen

Representanter från Söner by Sweden och Hanhals Kings kommer gemensamt att besluta om utbetalning av fond den 12 december. Därefter sker utbetalning. Inga andra personer utanför denna grupp känner till vem/vilka som är mottagare av medel från fonden, såvida inte mottagaren själv vill gå ut med informationen.

Frågor

Har ni frågor om fonden i allmänhet är ni välkomna att kontakta Peter Kronvall, ordförande Hanhals IF. Telefonnummer: 0722-533901


Välkomna med er ansökan!


Hanhals IF och Söner by Sweden

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub