Trekronorsmatchen 2019

VÄLKOMMEN ATT BLI EN AV VÅRA TREKRONORSSPONSORER 2019!

Som Trekronorssponsor bidrar ert företag med 3 kr per åskådare vid säsongens Trekronorsmatch mellan Hanhals Kings och Visby/Roma.

Datum för Trekronorsmatchen är Söndag 20 januari kl.15:00.

Vår Trekronorsmatch utgör en höjdpunkt under säsongen och de sponsorintäkter som genereras är ett ovärderligt stöd för såväl våra lag som föreningen i stort!

Exempel: Om publiken uppgår till 800 personer så sponsrar ni med 3 kr x 800 = 2 400 kr, varav hälften tillfaller det säljande lagets kassa och
hälften går till Hanhals IF's övergripande verksamhet. Lagen väljer själva hur de vill använda sin del av intäkterna, medan föreningens andel används för att driva och utveckla verksamheten enligt de riktlinjer och målsättningar som satts upp gemensamt av styrelse, sport och marknad.

Som tack till alla er företag som väljer att bidra med 3 kr / åskådare kommer ert företagsnamn att exponeras i våra sociala medier, på vår hemsida och i en tackannons i Norra Halland efter genomförd match! Dessutom bjuder vi in alla våra Trekronorssponsorer till Frukostträff med vår samarbetspartner Frölunda HC.

Nytt för i år är att det enkelt går att anmäla sig som sponsor via denna länk:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVFwhZC0...

Vårt mål är att slå förra årets rekord då sponsorer och publik tillsammans bidrog till en fantastisk stämning på läktarna och över 800 000 kr i
sponsorintäkter!

För mer information, kontakta gärna Niclas Högberg, marknad, på 0760-339099 eller lagledaren i det lag ni önskar stödja.


Hanhals IF Marknad


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub