Banner trekronorsmatchen 2019

Vår förening


Hanhals IF är en förening som bedriver hockeyverksamhet som utvecklar alla. Det gäller spelare, ledare och föräldrar. Vi vänder oss till alla som har ett ishockeyintresse och som är intresserade av att utvecklas som ishockeyspelare, ishockeyledare eller supporter. Detta syns bland annat i form av en Hockeyskola med nästan 150 barn, framgångsrika ungdomslag och ett A-lag i HockeyEttan.

Förutom att utveckla hockeyverksamheten är vi också måna om att våra spelare och ledare ska utvecklas som människor. Ishockey är en lagsport och för att bli en duktig hockeyspelare måste du även utvecklas och bli en bra kompis. Detta är en tydlig ledstjärna för alla våra duktiga och välutbildade ledare.

Föreningen är sedan år 2011 en sammanslagning av föreningarna Hanhals IF och HK Kings Kungsbacka. Logotypen innehåller namnen Hanhals och Kings som visar på föreningens ursprung. A-laget benämns Hanhals Kings i medier och i matchsammanhang. Föreningen använder föreningsnamnet Hanhals IF i seriesystem och tabeller, på hemsida och sociala medier.

Vi vill vara en del av samhällslivet i Kungsbacka. Kommun och näringsliv i Kungsbacka är viktiga samarbetspartners och bidrar till att göra vår verksamhet möjlig.


Björn Erlandsson

Sportchef, Hanhals IF

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub