Fakta SommarhockeyAnmälan

Anmälan till Hanhals Kings Hockey Academy camps görs på anmälningssidor som ligger under Camper på hemsidan.

Spelare födda 2004 - 2006 är välkomna vecka 31. Kostnaden för lägret är 3700 kr (1000 kr i anmälningsavgift).

Spelare födda 2007 - 2009 är välkomna vecka 32. Kostnaden för lägret är 2700 kr (1000 kr i anmälningsavgift).

Vi behåller 500:- i administrativ avgift om avbokning sker efter inbetald avgift. Vid återbud efter 31/5 behåller skolan hela avgiften. Undantag gäller vid skada eller sjukdomsfall, då återbetalas hela avgiften minus 500 SEK, mot uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga. Intyget skall ha inkommit till oss en vecka innan start av aktuell kursvecka. För elev som påbörjat hockeyskolan, men inte fullföljer veckan sker ingen återbetalning.

Ansvarig

Ansvarig för Hanhals Kings Hockey Academy och dess camper är Björn Erlandsson. Björn jobbar som sportchef i Hanhals Kings och har lång erfarenhet som både spelare och ledare.

Björn säkerställer att samtliga camper har rätt ledare, träningspass, aktiviteter och mat. Kunskap som byggs upp under åren som spelare, ledare och sportchef för föreningen.

Auktoriserad

Hanhals Kings Hockey Academy är av svenska ishockeyförbundet en auktoriserad sommarhockeyskola. Detta betyder att Hanhals Kings Hockey Academy uppfyller de krav som svenska ishockeyförbundet ställer vad det gäller kvalité och utbildning.

Försäkring

Alla deltagare som har B-licens, det vill säga representerar en förening som ingår i Svenska Ishockeyförbundet, är försäkrade i Svedea. Övriga elever försäkras i Svedea av Kungsbacka Hockey Academy.

Innehåll

Förutom isträning och matchspel innehåller våra Camper ishockeyrelaterad fys. Vi brukar erbjuda teknikträning, skotträning, kostlära, domarteori, materialkunskap och etikfrågor under våra Camper på sommaren och hösten.

Att ta med

Ta med full ishockeyutrustning, klubba för teknikträning, vattenflaska och fyskläder för inom och utomhus bruk. Är du internatelev, se nedan.

Logi

Internatelever sover på våra sommarläger i den närbelägna Aranässkolan. Medtag luftmadrass eller liggunderlag och sängkläder.

Måltider

Alla måltider kommer att serveras i ishallens cafeteria. All mat kommer att vara näringsriktig och rikligt tilltagen för att passa hockeyspelare. Frukt brukar serveras mellan måltiderna.

Inskrivning/avslutning

Inskrivning brukar hållas vid den stora ingången till Kungsbacka ishall.

Schema

Preliminära scheman ligger under fliken schema.

De kan komma att ändras ända fram till lägerstart. Det som inte kommer att ändras är ispass, start och sluttider för dagen.

Ledare

Ledare presenteras på sidan anmälan där också våra gruppledare finns med.

V31 har varje grupp har minst två juniorledare som följer sin grupp på de olika aktiviteterna.

V32 har varje grupp en vuxen och två juniorledare per grupp.


Ändring i grupperna

Hockeyskolans ledning har rätt att ändra i grupperna. Detta görs i samråd med tränarna och gruppansvariga.

Övrigt

I våt café kommer det gå att köpa kepsar, vattenflaskor och tejp mm.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub