Annons magasin 2018 topbanner 180422

Fakta Sommarhockey


Kungsbacka Hockey Academy drivs av Hanhals IF i samarbete med Sandberg Goaltending.


Föreningen har bildat Kungsbacka Hockey Academy för att erbjuda spelare från vår egen förening och från andra föreningar en möjlighet att träna och utbilda sig tillsammans i Kungsbacka ishall när vi bjuder in till Camp.

Våra camper inom ramen för Kungsbacka Hockey Academy håller hög kvalitet. Vi är noga med att huvudtränare och assisterande tränare på camperna är välutbildade och har meriter som säkerställer ett bra utbildningsresultat. Maten till camperna levereras av restauranger i Kungsbacka som samarbetat med föreningen i många år. Vi vet vad spelarna gillar för mat och vad som behövs för att hålla energin på topp hela campen.

Vår strävan är att individanpassa utbildningarna, så att varje elev kan få ut så mycket som möjligt av våra utbildningar.

Efter varje camp sker en utvärdering där deltagarna får ge sina synpunkter på vad som var bra och vad som kan förbättras.

Ansvarig

Ytterst ansvarig för Kungsbacka Hockey Academy och dess camper är Björn Erlandsson. Björn jobbar som sportchef i Hanhals IF och har lång erfarenhet som både spelare och ledare.

Björn säkerställer att samtliga camper har rätt ledare, träningspass, aktiviteter och mat. Kunskap som byggs upp under åren som spelare, ledare och sportchef för föreningen.

Anmälan

Anmälan till Kungsbacka Hockey Academy camps görs på anmälningssidan som ligger under "Camper" på hemsidan.

Spelare födda 2004 - 2006 är välkomna vecka 31. Kostnaden för lägret är 3700 kr (1 000 kr i anmälningsavgift).

Spelare födda 2007 - 2009 är välkomna vecka 32. Kostnaden för lägret är 2700 kr (1 000 kr i anmälningsavgift).

Vi behåller 500:- i administrativ avgift om avbokning sker efter inbetald avgift. Vid återbud efter 31/5 behåller skolan hela avgiften. Undantag gäller vid skada eller sjukdomsfall. Då återbetalas hela avgiften minus 500 SEK, mot uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att deltaga. Intyget skall ha inkommit till oss en vecka innan start av aktuell kursvecka. För elev som påbörjat hockeyskolan, men inte fullföljer veckan sker ingen återbetalning.

Auktoriserad

Kungsbacka Hockey Academy är av Svenska Ishockeyförbundet auktoriserad sommarhockeyskola. Detta betyder att Kungsbacka Hockey Academy uppfyller de krav som svenska ishockeyförbundet ställer vad det gäller kvalitet och utbildning.

Försäkring

Alla deltagare som har B-licens, det vill säga representerar en förening som ingår i Svenska Ishockeyförbundet, är försäkrade i Svedea. Övriga elever försäkras i Svedea av Kungsbacka Hockey Academy.

Innehåll

Förutom isträning och matchspel innehåller våra Camper ishockeyrelaterad fys. Vi brukar erbjuda teknikträning, skotträning, kostlära, domarteori, materialkunskap och etikfrågor under våra Camper på sommaren och hösten.

Att ta med

Ta med full ishockeyutrustning, klubba för teknikträning, vattenflaska och fyskläder för inom- och utomhusbruk.

Måltider

Alla måltider kommer att serveras i ishallens cafeteria. All mat kommer att vara näringsriktig och rikligt tilltagen för att passa hockeyspelare. Frukt brukar serveras mellan måltiderna.

Inskrivning/avslutning

Inskrivning hålls vanligtvis vid den stora ingången till Kungsbacka ishall.

Schema

Preliminära scheman publiceras här på hemsidan. De kan komma att ändras ända fram till lägerstart. Det som inte kommer att ändras är ispass, start och sluttider för dagen.

Ledare

Ledare presenteras på anmälningssidan, där också våra gruppledare finns med.

Vecka 31 har varje grupp minst två juniorledare som följer sin grupp på de olika aktiviteterna.

Vecka 32 har varje grupp en vuxen och två juniorledare per grupp.

Ändring i grupperna

Hockeyskolans ledning har rätt att ändra i grupperna. Detta görs i samråd med tränarna och gruppansvariga.

Övrigt

I vårt café kommer det gå att köpa kepsar, vattenflaskor tejp mm.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub