Banner myclub ny hemsida

Andreas Wernersson förlänger med Hanhals Kings

Publicerad 2017-08-01 09:22

En av de mer rutinerade spelarna från föregående års trupp är nu klar för en fortsättning i Hanhals Kings. Det är backen Andreas Wernersson som skrivit på ett kontrakt och som därmed går in i sin sjätte A-lagssäsong i Hanhals. Som senior har han även spelat ett år med Varberg i Hockeyettan. Moderklubben är Hanhals och juniortiden tillbringade Andreas i Frölundas organisation.


Andreas ser fram emot kommande säsong och säger så här om hans förväntningar på denna:

- Förhoppningsvis kan vi göra det lite bättre än förra året. Det är en tuff serie, med många bra lag och det gäller att vi kan prestera i varje match. Tror dock att vi lärde oss mycket som lag förra året och det kommer vi ha nytta av i år, säger han.


Hur ser dina målsättningar ut för egen del?

- Fortsätta utvecklas vill man ju alltid och ambitionen för egen del att förbättra mitt spel. Är inte helt nöjd med säsongen som gick och framför allt vill jag få till en bättre jämnhet i mitt spel.

- Sedan ser ju backuppsättningen i årets lag riktigt vass ut och det kommer bli en tuff konkurrens om att få speltid och det tror jag gynnar oss som lag. Det gäller att prestera varje träning och varje match.


Sportchef Björn Erlandsson säger så här om förlängningen med Andreas:

- Andreas står för rutin och erfarenhet i laget och är en del av en grupp spelare som varit med ganska länge nu och som därmed sätter kulturen i vårt lag. Ett stort Hanhals-hjärta som verkligen brinner för att klubben ska bli framgångsrik.

- Sedan är Andreas en spelare som är oerhört skicklig i det enkla spelet. Gör få misstag och spelar ett spel som underlättar mycket för sin omgivning. Det är också egenskaper som blir viktigare ju högre nivå det blir på spelet, avslutar Björn.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub