Back återvänder hem till klubben

Publicerad 2018-08-13 21:16
Max lindroth banner
Dagen innan säsongens första träningsmatch fylls truppen på och det är ett bekant ansikte som nu är klar för spel med Hanhals Kings. Backen Max Lindroth återvänder till Hanhals Kings efter att föregående säsong spelat med Troja/Ljungby i Hockeyallsvenskan.

Dagen innan säsongens första träningsmatch fylls truppen på och det är ett bekant ansikte som nu är klar för spel med Hanhals Kings. Backen Max Lindroth återvänder till Hanhals Kings efter att föregående säsong spelat med Troja/Ljungby i Hockeyallsvenskan. Max, 21 år, har Partille som moderklubb och har spelat juniorhockey i Borås och Örebro innan han säsongen 2016/2017 spelade för Hanhals Kings. Under klubbens första år i Hockeyettan bidrog Max på ett stort sätt till att ett nytt kontrakt kunde säkras och fortsatt spel i Hockeyettan. Från sin backposition producerade han 8 mål och 18 assist och totalt 26 poäng på 32 matcher under säsongen 16/17.

Efter att skaffat sig ett års erfarenhet från spel i Hockeyallsvenskan är nu Max tillbaka i Kungsbacka. Något som sportchef Björn Erlandsson är mycket nöjd med:

  • Fantastiskt kul att Max är tillbaka, säger Björn. Han gjorde en riktig kanonsäsong senast han var här och han kommer verkligen att bidra i vårt spel. En skridskostark, rörlig back som har en grym förmåga att få pucken på mål i offensiva lägen.
  • Det är dessutom en toppenkille som är ambitiös, nyfiken och som vill utveckla detaljerna i sitt spel. Egenskaper som, tillsammans med vårt ledarteam, kommer göra att Max fortsätter sin hockeyutveckling på ett spännande sätt.

Max själv ser fram emot att dra på sig Hanhals Kings-tröjan igen:

  • Känns kul att vara tillbaka i Hanhals Kings och Kungsbacka, säger Max. Trivdes bra här förra gången och förhoppningsvis kan jag vara med och bidra till många vunna matcher under säsongen. Mitt år i Troja och Hockeyallsvenskan har gett mig massor med erfarenhet, som jag kommer ha stor nytta av i år.
  • Vill ju fortsätta utveckla alla delar i mitt spel och känslan är att det kommer jag få möjlighet att göra här i år och det känns också oerhört inspirerande.

Hur vill du beskriva året i Troja och Hockeyallsvenskan?

  • Lärorikt, men där både vi som lag och jag själv hade en lite för ojämn nivå sett över hela säsongen. Personligen stördes slutet av säsongen också av en skada och det är ju självklart frustrerande, fortsätter han.

Dina intryck av årets upplaga av Hanhals Kings så här långt?

  • Svårt att säga så här tidigt, men en bra och ambitiös grupp är det. Känns som alla vill mycket och där både ledare och spelare ställer höga krav på varandra, avslutar Max.

Max tränar redan med laget och kommer vara med i matchen mot Frölundas J20 på tisdagskvällen.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub