Banner myclub ny

Fanns inget tvivel, nu är han klar!

Publicerad 2019-05-11 15:17
Ludde myclub
Fotograf Peter Olsson
Det har skrivits en del, om Ludde skall stanna eller inte, det har även spekulerats om han skall sluta med hockey. Nu är vi mycket glada att kunna presentera en förlängning av Ludde. Ludde blir 31 år och står för rutin och kontinuitet i truppen och går nu in i sin sjunde säsong i Hanhals Kings. Med 235 matcher i Hockeyettan i ett antal olika klubbar har Ludvig samlat på sig värdefull erfarenhet, som betyder mycket för såväl hans egna spel, som för laget i övrigt.
  1. Vi ställde några korta frågor till Ludvig i och med förlängningen.

Hur summerar du säsongen som varit?

"En bra säsong både för klubben och mig personligen. De var riktigt kul att få vara en del av laget som lyckades ta sig till Allettan samt att vara med och utmana lagen i toppen"

Var det några tveksamheter innan du bestämde dig för att fortsätta i klubben?

"Att fortsätta i Hanhals Kings fanns det inget tvivel på. Dock gick tankarna om jag skulle fortsätta ett år till. Tack vare min sambo och familj som stöttar hela tiden kom vi fram till att de bara va att köra på"

Några tankar om kommande säsong & vad är dina målsättningar?

"Truppen ser intressant ut med många unga spelare som har potential. Mitt mål är att göra mitt bästa varje dag, vara en ledare i laget och hjälpa Hanhals Kings vinna hockeymatcher. Sen handlar de om att hjälpa många av de unga killarna som ska ta ett steg i utvecklingen"

Niclas är också väldigt nöjd med att få klart med Ludde som även i år blir en viktig kugge i laget.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub