Banner myclub ny

Förändringar i A-lagstruppen

Publicerad 2019-10-02 18:11
Kort in i säsongen sker några förändringar i A-lagstruppen.

Tim Skogh lämnar Hanhals Kings

Med anledning av den skada Tim ådrog sig i matchen mot Kalmar krävs det ett ingrepp för att kunna spela på den här nivån. Rehabiliteringstiden är så pass lång att säsongen är över innan Tim är återställd. Tim och Hanhals har tillsammans kommit överens om att Tim mår bäst av att åka hem till Småland. I samförstånd bryter vi avtalet. Vi tackar Tim för din alldeles för korta tid i Hanhals Kings och önskar dig det bästa i din rehabilitering av skadan.

Wilhelm Ytfeldt bryter sitt kontrakt

Kungsbackasonen Wilhelm Ytfeldt har bestämt sig för att sätta sin ishockeykarriär på paus. Wilhelm kom hem till Kungsbacka efter att ha spenderat sin juniortid i Mora IK. Wille är en oerhört seriös kille som ger allt i alla lägen och kräver det bästa av sig själv. I måndags bestämde sig Wille att bryta sitt avtal med Hanhals Kings då han inte för tillfället hittar just den energi som han kräver av sig själv. Vi tackar Wilhelm för sin tid i Hanhals Kings och önskar dig ett stort lycka till i framtiden.

Det innebär att två backar lämnat truppen och så här säger Niclas Högberg om detta och om läget i befintlig trupp:

"Först och främst är det jättetråkigt att vi tappar dessa två killar. Båda två har krigat på stenhårt och är två kanonkillar i rummet. När det gäller backsidan så går vi från 9 till 7 backar i truppen. Albin Rundberg som debuterade med den äran förra året är redo att kliva in. Vi har dessutom pga av fina samarbeten med Tingsryd och Frölunda möjlighet att få låna riktigt skickliga backar i Elias (Gunnarsson Tingsryd) och Filip (Persson, Frölunda). Konkurrenssituationen på backsidan är stenhård. Samtidigt så tittar jag och Björn på långsiktiga lösningar att förstärka truppen och därmed också ha 8 backar in house så att säga."

Hanhals IF
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub