Banner myclub ny

Gångna säsongen absolut roligaste i hockeykarriären

Publicerad 2019-04-11 21:27
Willig myclub
Fotograf Peter Olsson
När Adam Willig skrev på inför säsongen skrev vi ”rutinerad center har skrivit på för klubben”. Adam har verkligen blivit en favorit i ishallen där han i varje match ger järnet och är extremt ettrig på isen och jobbig för motståndarna. Med ytterligare plus 40 matcher denna säsong har Adam snart nått 300 matcher i Hockeyettan.

Mariestadspojk från början där han tillbringade sin hockeykarriär fram till säsongen 2013/2014. Därefter blev det flytt till Kumla och fortsatt spel i Hockeyettan. Efter att ha återvänt till Mariestad i ytterligare två säsonger blev det sedan först en säsong i Tranås sedan Grästorp och nu har Adam bestämt sig för att förlänga ytterligare en säsong med Hanhals Kings.

Med 9 mål och 20 assist gjorde han sin poängmässigt bästa säsong i Hockeyettan. Adam säger till WebbTV:

"den gångna säsongen är en av de absolut roligaste jag hitintills spelat i hockeykarriären. Hanhals Kings visade verkligen att vi är ett slagkraftigt lag som blir att räkna med framöver. För egen del utvecklade jag min jämnhet i spelet. Jag höll en bra nivå under hela säsongen"

Niclas Högberg är mycket nöjd med att Adam förlängt kontraktet och säger så här om Adam:

"Jag är väldigt glad att vi lyckas knyta Adam till oss ett år till. Det har varit en högt prioriterad uppgift. Adam har varit oerhört nyttig och stor del av vår framgång förra säsongen med sin enormt jämnt höga nivå i matcherna. Kan spela i alla moment och har en grym inställning i match, träning och förberedelser"

Adam säger "inför kommande säsong känner jag att Hanhals Kings som lag kommer växa ytterligare. Med flera hungriga spelare i laget samt engagerade ledare vet jag att vi kommer ta ytterligare kliv"

Avslutningsvis säger Adam att det skall bli jäkligt roligt att presentera Hanhals Kings kommande säsong!

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub