Banner myclub ny hemsida

Hanhals IF fortsätter sin verksamhet tillsvidare, med begränsingar

Publicerad 2020-03-15 20:53
Hanhals
​Styrelsen för Hanhals IF har idag haft möte med anledning av situationen kring spridningen av Coronaviruset. Vi har beslutat att tills vidare fortsätta med klubbens aktiviteter, men inför samtidigt en rad begränsningar. Bakgrunden till beslutet att fortsätta med våra aktiviteter är att det idag saknas rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Kungsbacka Kommun, Svenska Ishockeyförbundet eller Göteborgs Ishockeyförbund om att stänga ned verksamheten.

Styrelsen för Hanhals IF har idag haft möte med anledning av situationen kring spridningen av Coronaviruset. Vi har beslutat att tills vidare fortsätta med klubbens aktiviteter, men inför samtidigt en rad begränsningar. Bakgrunden till beslutet att fortsätta med våra aktiviteter är att det idag saknas rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Kungsbacka Kommun, Svenska Ishockeyförbundet eller Göteborgs Ishockeyförbund om att stänga ned verksamheten. Dock är detta ett beslut som på kort sikt kan ändras.

För att minska risken för eventuell smittspridning inför Hanhals följande begränsningar:
- Spelarna rekommenderas att byta om hemma

- Spelarna duschar, om möjligt, hemma

- Ingen resurs/upp/ner träning. Man tränar med det lag man tillhör

- Morgonhockeyn fortsätter enligt schema

- Pucktekniken är inställd

- Alla samlingar före och efter träningar minimeras

- För att minska antalet personer i ishallen vill vi att ni föräldrar i möjligaste mån stannar utanför ishallen

- Kaféet begränsar sina öppettider till 14.00-17.00 vardagar, kontantfritt samt begränsat sortiment

Från Hanhals IFs sida följer vi utvecklingen och vårt beslut enligt ovan kan komma att ändras med mycket kort varsel. Vi uppmanar er att löpande följa informationsuppdatering på vår hemsida.

Om ni känner oro - välj att stanna hemma. Från föreningens sida vill vi vara tydliga med att vi fullt ut respekterar om en enskild spelare eller ledare i dagsläget väljer att avstå träning under rådande omständigheter, liksom om ett lag väljer att avstå sina aktiviteter.

Slutligen, uppmanar vi er att följa samt respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer att inte komma till ishallen om ni har förkylningssymptom som beskrivs på deras hemsida.


Tack för er förståelse!

Styrelsen för Hanhals IF genom

Peter Kronvall


Peter Kronvall
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub