Banner myclub ny hemsida

Hockeyettan växer

Publicerad 2019-10-31 06:50
Instagram toppen 191030
Klubbarna i Hockeyettan ökar sin sociala närvaro bland supporters. Närvaron i sociala medier växer år för året & ett snabbare sätt för klubbarna att nå ut med information till sina supporters.

Vi i Hanhals Kings gör nu för andra året i rad en undersökning där vi tar tempen på Hockeyettan Södra. Undersökningen bygger på antalet följare på Instagram bland alla lagen som medverkar i den Södra serien. Nytt för i år är ju att Helsingborg (HockeyTvåan) & Kristianstads (Allsvenskan) inte längre medverkar i vår Södra serie. Dessa två lag har byts ut mot Borås & Tranås.

När man kikar på alla klubbar så har givetvis antalet följare ökat på senaste 12 månaderna. Men den klubben som ökat mest är Hanhals Kings med 59%. Vi är givetvis väldigt stolta för det & tackar alla följare. Tittar man totalt på Hockeyettan Södra i år så har totalt antal följare ökat från 13 353 st (2018 okt) till 19 748 st (2019 okt) det är en procentuell ökning med 48%. Bara genom att Borås & Tranås kom med i vår serie ökade antalet följare med ca 2 300 st.

Med samarbetet mellan Hockeyettan och ATG så hoppas vi och tror intresset kommer öka ännu mer närmaste åren. Vi hoppas ni fortsätter följa med på vår resa framför allt LIVE men även på våra sociala kanaler.

Källa för denna undersökning är alla klubbars instagram konton.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub