Banner myclub ny

Insamling Barncancerfonden Västra

Publicerad 2019-11-22 21:18
Img 4196
Fotograf Peter Olsson
För andra året i rad samlar U14 in pengar till fördel för Barncancerfonden Västra. Förra året var det spelare födda 2005 & i år är det dags för dem som är födda 2006 att samla in pengar.

När Team 06 tar över stafettpinnen heter deras insamling Julkampen - Fuck cancer man kommer precis som förra året spela sina matcher närmaste månaden i Rosa-stället!

Vi kommer fram till jul visa att vi tänker lite extra på de barn som genomgår en tuff period i sitt liv. Vi hoppas att åskådare under våra matcher fram till jul skall bidra ekonomisk till de som behöver. Vi önskar även att föräldrar sprider detta vidare via sociala medier, vi vet inte vem som drabbas så hjälp oss att sprida budskapet. Du behöver inte vara åskådare på våra matcher och du bestämmer själv vilket belopp du önskar bidraga med, tänk på att alla bidrag är viktiga oavsett storlek.

Vi hoppas ni vill bidra till Team 06 insamling och därmed stödja Barncancerfonden. Här är länken till insamlingen Julkampen - Fuck cancer eller bidra genom att scanna QR koden till höger.


Peter Olsson
Md img 4140
Fotograf Peter Olsson
Md img 4192
Fotograf Peter Olsson
Md image002
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub