Banner myclub

Klubben lånar ut back till Hockeyallsvenskan

Publicerad 2018-12-18 15:09
E4f3857d 908a 44d6 8ecd 76af73cb0507
Höstens framgångar för Hanhals Kings beror bland annat på att laget och spelarna tränat hårt och fortsatt utveckla sitt spel. Något som uppmärksammas av fler och fler runt om i Hockeysverige.

Klubben och laget har ju som målsättning att fortsätta bli bättre och nu ges en spelare i laget möjligheten att testa sitt spel på en högra nivå. Det är backen Kim Roussakoffsom kommer lånas ut till Tingsryd under en match.

Sportchefen Björn Erlandsson förklarar utlåningen:

- Tingsryd har skadeproblem på backsidan och hörde av sig om möjligheten att få låna en back under matchen på torsdag borta mot Södertälje, säger han. Något som vi självklart ställer oss positivt till och för vår del blir det ytterligare en spelare som får känna på den högre nivån i Hockeyallsvenskan. Det kommer vi ha nytta av i spelet i Allettan som drar igång den 28 december.

Kim själv säger så här om möjligheten att få testa på spel i Hockeyallsvenskan.

- Ett jättebra tillfälle att få en känsla av vad som krävs på den nivån. Förhoppningsvis kan man få lite tips, idéer och erfarenheter som man kan använda i framtiden.

- Även om man ser mycket matcher från hockeyallsvenskan, är det en annan sak vara med själv och få vara en del av förberedelser och genomgångar. Ska bli kul och inspirerande, avslutar Kim.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub