Banner myclub ny

Nu är det dags för WGIHW för andra året

Publicerad 2019-09-26 20:38
Hemsidan
Tjejhockeydag är något som varje förening kan anordna för att locka tjejer till ishallen och prova på hockey, för att sedan förhoppningsvis få in dem i Tre Kronors Hockeyskola för Flickor. Hanhals Kings anordnar WGIHW för andra året i rad. Tjejhockeydagarna är även viktiga för att hockeytjejer som finns i pojklag runt om i landet ska få en chans att träffa andra tjejer som spelar.

2015 genomfördes World Girls' Hockey Weekend på 39 platser i Sverige, läs mer om det här på länken. Även 2016 genomfördes WGIHW på 39 platser i Sverige, läs mer om det i Erika Holsts artikel här: länkt till artikel. 2017 genomfördes World Girls' Hockey Weekend på 45 platser i Sverige, läs mer om det här: länk till artikel. 2018 var det rekord i antalet föreningar som genomförde WGIHW, det var 53 st föreningar som arrangerade det. Läs mer om antalet deltagare och vilka föreningar som arrangerade det 2018: länk till artikel.

Vi i Hanhals Kings är mycket glada att för andra gången arrangera detta. Det kommer att ske söndagen 6 okt.

10:00-13:00 Välkomna till NYA ishallen, alla tjejer i alla åldrar, oavsett om man stått på skridskor tidigare eller inte.

Du får låna skridskor, hjälm, klubba och halsskydd på plats. Hanhals och Kungsbacka kommun samarbetar med detta.

Löpande information om tjejverksamheten i klubben ges på plats.

Mycket välkomna!

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub