Ny ordförande i klubben

Publicerad 2018-06-29 07:18
Peter kronvall banner
Vid gårdagens årsmöte valdes ny ordförande och vi tog chansen att ställa fem snabba frågor till nytillträdde Peter Kronvall.

Vem är du?

För de som inte känner mig så har jag haft två aktiva spelare i föreningen. Dels Vera som spelade hockey i ett par säsonger. Och Viggo som fortfarande spelar i U14 kommande säsong. Där har jag även haft förmånen att vara både fystränare och lagledare. Bor tillsammans med Jenny i Forsbäck, Onsala.

Är du en gammal hockeyspelare?

Nej, jag tävlade simning tills jag var 19 år och därefter blev det triathlon för hela slanten. Jag spelade även fotboll fram till jag var 18 år samt ett år i USA då jag pluggade på High School.

Vad betyder Hanhals Kings för dig?

Mycket. Så mycket energi som genereras i hallen är helt fantastiskt. Mycket tack vare våra tränare och ledare som lägger ner många timmar med alla tjejer och killar. En förening som Hanhals Kings skall ha både ett bredd och ett elitfokus. De som vill ska ges möjligheten att få den bästa tänkbara utbildningen. Det anser jag att Hanhals Kings kan erbjuda. En stark tuff men rolig utbildningsplattform helt enkelt.

Vad händer nästa år med dig som ordförande?

Vi kommer fortsätta det arbete vi påbörjat sedan ett par år tillbaka. Vi skall ha ett starkt A-lag som förbereder sig för allsvenskt spel, en juniorverksamhet med både bredd och elit, samt en ungdomsverksamhet som ger alla möjligheten att kunna bli så bra som man själv vill. Vi kommer arbeta mer med vår värdegrund utanför isen. Och fortsätta att ha roligt tillsammans.

Vad gör du i sommar?

Skjutsar mina barn på fotbollscuper, gymnastik- och cheerleadingläger samt ett och annat hockeycamp. Sedan skall jag cykla ett lopp i augusti som jag behöver träna inför. Givetvis även njuta lite ledighet sol och bad med familjen. Sedan har vi styrelsemöte i augusti så det blir inte mycket vila från hockeyn.

Styrelsen förnyas även med Anders Rybrink, Jessica Samuelsson samt att tidigare ordförande Hans Bergkvist blir kvar i styrelsen som ledamot. Ny suppleant Robert Sidlo. Gunilla Andersson, Lena Hagelin, Claes Halgren och Andreas Elofsson sitter kvar sedan föregående år. Klubben tackar avgående Ulf Krantz, Andreas Welinder och Anders Engelbrektsson för deras insatser i styrelsen.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub