Nytt från Styrelsen

Publicerad 2019-01-10 16:02
Hej alla medlemmar och god fortsättning! Vi ser alla fram emot en spännande hockey-vår fylld med hockeycuper, matcher, träningar och lagaktiviteter. Vi har haft vårt första styrelsemöte i veckan och här kommer i korthet några nyheter som rör närmaste framtiden.

Planeringen i vår

Under januari och februari lägger vi planerna inför nästa säsong och kommer successivt att informera alla lag om detta så snart det är klart.

Ett utökat Sportråd med representanter för U14 upp till J20 kommer att träffas inom kort för att tillsammans prata igenom framtidens hockeyutbildning för våra spelare.

Ställ gärna frågor

Det finns många frågor ute korridorerna och det är så viktigt att vi i styrelsen får möjligheten att fånga upp dessa. De flesta av oss är ofta i ishallen – ta tag i oss om ni har några funderingar eller frågor (eller idéer!) – eller ring oss gärna om det passar bättre. Våra telefonnummer och mailadresser finns här på hemsidan under fliken "Kontaktuppgifter".

Förändring i kansliet

Vi har glädjen att kunna informera om att Lena Ehrenborg har tagit över den löpande medlemsadministrationen och är er kontaktperson gällande detta framöver. Lena är sedan tidigare kanslist för Kungsbacka Konståkningsklubb och kommer att fortsätta i den rollen parallellt med tjänsten hos oss. Vi är riktigt glada över att ha Lena i vårt team och är övertygade om att det är en mycket bra lösning. Övriga uppdrag som ligger under kansliet (istider, cuper, etc) och de kontaktpersoner som gäller för respektive område, hittar ni under fliken "Kontaktuppgifter" här på hemsidan.

Sportchef

I och med förändringen på kansliet, kommer Björn Erlandsson kommer att kunna fokusera helt och hållet på sin roll som sportchef för klubben med övergripande ansvar för klubbens sportsliga riktning och med extra fokus på våra junior- och seniorlag.

Trekronorsmatchen

Nästa stora föreningsevent är vår Trekronorsmatch den 20 januari kl.15.00 då vårt A-lag tar emot Visby/Roma. Arbetet med att värva Trekronorssponsorer pågår för fullt och vi hoppas på att se er alla på läktarna. Ju större publik, desto mer bidrar varje sponsor med (3 kr x antal personer i publiken = bidrag / sponsor). Hälften av intäkterna går direkt till lagkassorna och hälften till föreningens övergripande verksamhet. En oerhört värdefull hjälp i vår utvecklingsarbete!

Vi önskar er alla en härlig hockey-vår och hoppas på att träffa er i ishallen inom kort!

HIF Styrelse

gm Peter Kronvall, ordf

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub