Banner myclub ny hemsida

Toppback med rutin förlänger

Publicerad 2019-06-11 21:43
Holmberg myclub
Efter en tuff vår med en skada i handen har det varit en avvaktande Johan Holmberg som nu äntligen bestämt sig för att köra vidare i klubben ett år till. Detta blir då hans femte säsong i klubben och därmed kommer han passera den magiska gränsen etthundra matcher i klubben.

Niclas säger kort efter att kontraktet är signerat med Holmberg "Johan är en toppback i Hockeyettan och givetvis en väldigt viktig spelare för oss. Missade nästan hela Allettan pga skada. En vältränad, rutinerad back med oerhört fin skridskoåkning"

När WebbTV kommer i kontakt med Johan så säger han så här om gångna säsongen

- Säsongen som varit startade lite trögt för oss men sedan tog det fart och vi spelade bättre och bättre. Såklart skönt att vi nådde Allettan och sedan PlayOff. Tycker dock inte riktigt vi kom upp i optimal nivå i slutet och säsongen slutade snabbare än den hade kunnat gjort. För egen del hade jag en sådär höst där jag läste lite för många kurser i skolan samtidigt, tillsammans med jobb och hockey. Hade inte så många lediga dagar som skulle behövts. Det var ganska nära att jag gick in i väggen och tror det påverkade mig ganska mycket på isen. Mitt spel blev dock bättre och kände verkligen att jag hade något på gång när skadan kom.

Var det några tveksamheter innan du bestämde dig för att fortsätta i klubben

- Det var några frågetecken i början på grund av att vi inte visste magnituden av skadan. Det var en väldigt komplex skada som involverade många ben och ligament. Men jag visste från ett tidigt skede att Niclas och Åström ville ha kvar mig och jag vill självklart stanna i föreningen så det underlättade rehaben. Nu när man varit i föreningen ett tag så blir känslorna starkare och gemenskapen med grabbarna ökar stadig med de som är kvar. Det är också starka orsaker till att det i slutändan inte blir några tveksamheter.

Hur ser du på kommande säsong

- Tycker laget ser bra ut på pappret och vi har potential att skapa något bra även detta året. Vi är en bra grupp som tränar just nu och ser fram emot att träffa resten i augusti. Målsättningen för säsongen är givetvis Allettan men också att vi kan ta oss längre i PlayOff. Mina egna mål är samma som för laget.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub