Banner myclub ny

Trots bud från andra väljer han att stanna!

Publicerad 2019-06-05 21:00
Sandberg myclub
Fotograf Peter Olsson
Anton har efter mycket funderande bestämt sig för att göra ytterligare en säsong med klubben.

Anton kom förra året från spel med Lone Star Brahmas i NAHL. Anton har under säsongen utvecklats från junior till senior spelare. När Max valde att flytta på sig tog Anton en viktig roll på backsidan & fick mer speltid även i power play.

Niclas säger så här om Anton

  • En mycket spelskicklig back och kanonkille att ha i laget. Anton hade lite andra alternativ men bestämde sig tillslut att stanna hos oss. Det är vi väldigt glada för

Vi ställde 3 snabba frågor till Anton.

Hur summerar du säsongen?

  • Va en trög start för laget men växte in i uppgiften och tog oss till Allettan och vidare till Playoff, så överlag en bra säsong för laget. Personligen så var det min första seniorsäsong och tyckte jag tog bra kliv framåt i min utveckling. En omställning från juniorhockey men en väldigt lärorik säsong med bra erfarenhet som jag tar med mig?

Var det några tveksamheter innan du bestämde dig för att fortsätta i klubben?

  • Skulle inte säga att det var några tveksamheter på Hanhals Kings som klubb, utan mer att jag va ganska slut mentalt efter säsongen. Vi körde på tufft i Allettan och även i Playoffet så när säsongen var slut var jag tvungen att samla mig. Niclas och jag har haft en dialog under denna period och jag personligen tycker inte att det skulle vara rättvist, varken för mig eller mina lagkamrater att gå in i laget om man inte är 100% redo mentalt. I dagsläget är jag det och därför riktigt sugen på att dra igång igen.

Några tankar om kommande säsong och vad är dina målsättningar?

  • Jag är riktigt laddad nu och har stora förväntningar. Självklart är målsättningen en plats i Allettan efter jul men även utveckling i laget under resans gång. Personligen vill jag fortsätta ta kliv och bidra till framgångar för laget.

Nu kommer vi få se mer av Antons kreativitet under kommande års Hockeyettan säsong i Kungsbacka ishall.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub