Banner myclub ny

TRYOUT kontrakt klart

Publicerad 2019-07-06 09:28
Lukas ljungblom
Foto Christan Wahlgren - Pucksnack
Nu är det klart att klubben tar in Lukas Ljungblom på tryout kontrakt 5 augusti till 5 september. Lukas som startade sin karriär i Bäcken HC via Mölndal och därefter till Växjö Lakers organisation där han spelat J20 SuperElite matcher och debuterat i SHL. Sista året har han spenderat i NAHL för Maryland Black Bears.

Niclas säger så här om Lukas:

- Jag har inte sett Lukas spela men hans utveckling senaste åren imponerar och jag har fått goda omdömen. Jag ser detta som ett naturligt steg dels att ha en bredare pch starkare trupp i inledningen och en signal att man måste vara en riktigt bra hockeyspelareoch bra tränad för att bli uttagen till match i Hanhals Kings. Fokus ska ligga på din egen vilja att utvecklas och inte på att bara delta i HockeyEttan.

Niclas om backuppsättningen nästa säsong:

- Vi är nu i inledningen 10 backar med Lukas och med vår egen junior Albin Rundberg som jag tror väldigt mycket på. Lägg till att vi har ett samarbete med Frölunda där vi också hoppas på att se spelsugna skickliga backar representera oss under säsongen. Det kommer bli drag på träningarna"

Vi tog tre snabba frågor med Lukas:

1. Varför blev det Hanhals Kings? Eftersom det är en bra organisation med drivna spelare och ledare

2. Hur har dina och Niclas diskussioner gått? Vi pratade om Hanhals Kings som organisation samt hur spelidén ser ut och vad som kommer krävas av mig

3. Vad är dina förväntningar på denna tryout period? Det är först och främst att bidra till laget samt att vidareutvecklas som spelare och individ


Välkommen Lukas till vår organisation och ni får se Lukas 5 augusti då tryout perioden sätter igång.

Peter Olsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub