A-lag

Joakim Krantz är klar för spel 2017/2018

Publicerad 2017-08-07 21:43

Centern och den egna produkten Joakim Krantz är klar för spel säsongen 2017/2018. Joakim, 19 år, går därmed in i sin fjärde A-lagssäsong i moderföreningen. En spelare som hela sin karriär tillhört Hanhals och som genom träning och spel i klubbens ungdoms- och juniorlag blivit en A-lagsspelare som nu spelar i Hockeyettan.


Sportchef Björn Erlandsson säger så här om Joakim:

- En ödmjuk och ambitiös kille som genom tålmodigt jobb år efter år visat vad man kan åstadkomma. Joakim har varje år tagit kliv i sitt hockeyspelande och gått från juniorhockey till seniorhockey och klarat detta steg på ett imponerande sätt.

- För oss i föreningen är det extra kul med en spelare som hela tiden tillhört Hanhals och som fått sin hockeyutbildning hos oss. Ett kvitto på att vår verksamhet är på väg åt rätt håll. Joakim är dessutom en väldigt bra person vid sidan av isen och även på det planet en bra representant för vår klubb, fortsätter Björn.


Joakim själv säger så här om kommande säsong och hans förväntningar på denna:

- Ser fram emot säsongen och hoppas kunna ta några kliv till. Min ambition är att ha en lite mer betydande roll i laget jämfört med föregående år. Har ett års erfarenhet från spel i hockeyettan och det har varit väldigt nyttigt för mig. Nu gäller det att använda denna erfarenhet på bästa sätt.

- Samtidigt är ju konkurrensen hård i laget och det gäller göra sitt absolut bästa varje träning och varje match för att få speltid.


Hur ser du på kommande säsong?

- Tycker vi har ett spännande lag i år där alla verkligen tävlar på varje träning och där det är många som har höga ambitioner med sin hockey, säger Joakim. En bra grupp där vi kommer jobba stenhårt för varandra.

- Vet också att Niclas är oerhört duktig på att vara tydlig med de olika rollerna som krävs i ett lag och att få alla att köpa sina roller fullt ut och det är också en viktig faktor för att lyckas som lag.


Joakim har varit med och tränat med laget hela försäsongen och var med när man gick på is i måndags.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub